En vecka kvar

Nu är vi här. Den där veckan jag har väntat på sedan jag först satte min fot på riksdagen för lite mer än ett år sedan. Men nu är det dags: valveckan.

Och därför firas den här helgen med kampanj. I alla dess former. Igår knackade jag dörr på Stora Essingen tillsammans med fantastiska lokala krafter och så fick jag diskutera politik i valstugan på Medis. Jag blir också lite varm i själen när första gångväljare kommer fram och vill prata. Egentligen har jag inte riktigt tid att sitta här och blogga. Jag ska dricka upp mitt kaffe, dra på mig kampanjkläderna och så bär det av för mer dörrknack.

Har jag inte möjlighet att titta in här igen innan valet så vill jag ändå skicka med Sveriges bästa valfilm!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *