Tankar i valrörelsen

Torgmöte med Beatrice Ask, Ulf Adelsohn och Kristina Axén Olin.

Halva min gårdag spenderade jag tillsammans med den tidigare partiledaren för Moderaterna. Ingen mindre än skaparen av Moderaterna Classic och allt vad det innebär. Han kallas ibland den förste. Ja, jag pratar om Ulf Adelsohn.

Och vilken dag det var. Men Ulf sade något tidigare som slog ann någonstans:
”Jag står här idag, inte för att jag kandiderar till något, utan för att jag tror på våra idéer.”

Just de där orden, det är lite därför jag gör vad jag gör till vardags. För jag innerligt tror på det vi gör och våra liberalkonservativa grunder. Det här är mitt jobb.

Kanske är det också därför jag egentligen vill säga ett stort tack till alla ni hjältar som gör det här ideellt. Att ni är uppe dag som natt och jobbar för ett regeringsskifte med ett ständigt leende på läpparna och där belöningen som vi alla hoppas på är att Ulf Kristersson är blir ny statsminister. Det är imponerande!

(Och egentligen: till mina vänner som är engagerade i andra partier, även de på vänsterkanten, ni gör också ett hästjobb och ni står upp för det ni tror på. Jag beundrar er för det. Jag tycker bara att ni har fel ibland – och Alliansen har ett bättre regeringsalternativ. Så det så.)

Så, det är 15 dagar kvar till valet. 15 dagar som kommer gå otroligt fort. Men det är också 15 dagar kvar av något av det roligaste jag vet, nämligen valrörelsen. Nu tar vi tag i Sverige! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *