Ett kärt återseende

Så otroligt mycket har hänt sedan sist. Alldeles för mycket för att jag ska kunna ta allt från början. Men om vi snabbspolar och hamnar i realtid så är detta min verklighet just nu:

Jag har den otroliga förmånen att få arbeta i hjärtat av svensk politik! Efter min examen från Göteborgs Universitet och avslutad praktik i Bryssel på Mid Sweden European Office har jag flyttat till Stockholm och arbetar som politisk sekreterare för Moderaterna i riksdagen.

Det är utmanande, spännande och galet roligt! I en värld då politiken ställs på sin spets. Där vi får brottas med samhällsproblem, pröva våra egna idéer och guidas av den politiska kompassen. Ideologier och värderingar. Vem är jag egentligen?

Här om veckan uppdaterade jag min Twitter-bio och den lyder nu som följande: “Kulla, frihetskämpe, storasyster & flexitarian. Politisk sekreterare i näringsutskottet för @nya_moderaterna 💙 Tweets om allt & inget.”  

Där är jag nu. Och det känns fantastiskt bra! Och jag är redo att ta med er på resan igen. Det är nu valår! Så spänn fast säkerhetsbältet, det kommer bli fart och fläkt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *