Partiledardebatt & nystart

Söndagskväll och partiledardebatt: det var verkligheten för många politiska nördar och samhällsintresserade medborgare igår. Fast ska jag vara helt ärlig följde jag Twitter-stormen på bekvämt avstånd från Dalarna och såg debatten på tåget till jobbet imorse. Det fungerade alldeles utmärkt det med. Även om jag inte tillhörde de hängivna twittrarna igår.

Jag känner mig i alla fall glad.
Glad för att min nya partiledare var otroligt bra igår. Och uppenbarligen var det fler än mig som tyckte exakt samma sak. Både Expressen och Aftonbladets undersökningar visar att Ulf gick segrande ur debatten igår. Glädjande och det här är bara en litet smakprov på vad som komma skall, från M:s sida. Tonen sattes med Ulf citat från de första minutrårna: “Man måste se och våga erkänna problem, människor som inte kommer in på arbetsmarknaden, bidragsberoende och gängkriminalitet.”

Hade du annat för dig igår? Stressa inte SvD har sammanställt huvudpunkterna av debatten och räcker inte det så finns ju alltid svt play.

Jag sa det igår och jag säger det igen: Det är valår och det kommer att gå undan. Att ta sig till jobbet för att arbeta för att Ulf Kristersson ska bli Sveriges nästa statsminister, det är ändå fantastiskt roligt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *