Sunday = fun day!

Och så var det sista dagen på den här veckan. Jag förstår verkligen inte vad som händer med dagarna men de rusar iväg och jag springer efter. Ungefär så i alla fall.

Så uppdatering på EU just nu:
– Det var en aning kaos i veckan med Tusks omval och det kommer nog även vara stormigt efteråt. Jag menar: tror inte att Polen kommer ta det så lättvindigt att man körde över de och struntade i konsensus.
– Arktisomröstningen har en än gång blivit uppskjuten men det ska nu hända nästa vecka! Äntligen!!
– Jag gräver ned mig mer i utsläppsrättigheter och skogsanvändning. Jag är Team ETS och LULUCF nu för tiden.
– Det var toppmöte i Bryssel torsdag – fredag vilket resulterade i trafikkaos!
– Jag besökte NATO i torsdags. Det var otroligt spännande! Och ni som följer mig på Twitter vet att jag köpte en rosa NATO-tröja. Det är lite så jag jobbar känner jag.

Och jag tror att det där kan vara de stora sakerna. Hur som helst, idag är det söndag vilket betyder att jag ska snart gå ned till den lokala marknaden med en house mate. Planen är nog lite kaffe och nya snittblommor. Bara mysa runt egentligen för att ikväll är det dags för jobbmingel. Och vilken jobbvecka jag har framför mig!! (Seak peak följ #OECDonNSPA i sociala medier imorgon.)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *