Ända in i kaklet!

– Är ni redo? Känner ni er redo?
– Vi är redo. Tror jag i alla fall.

Nu är det två dygn tills jag har klivit i land på Gotland och vi kickar igång veckan som alla har längtat efter eller haft en skräck inför. Och med alla menar jag vi som befinner oss i bubblan. Någonstans måste man ändå påminna sig själv om att det finns människor som inte är ett dugg intresserade av vad som händer (eller inte händer) under Almedalsveckan.

Jag är där söndag-onsdag så är det någon där ute i etern som vill mötas upp – don’t be shy! Hör av dig!

Jag åker naturligtvis för att jobba och det kommer bli fantastiskt roligt. Samtidigt ska jag erkänna att jag också är lite nervös inför den uppgift jag har framför mig, för det är trots allt mitt första år i Almedalen. Däremot tänker jag att det kära Pippi-citatet kommer väl till pass: “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag säkert!” Ett mantra man egentligen alltid borde ha med sig, som att våga satsa för att vinna fast bättre.

Almedalen för mig markerar egentligen två eller kanske tre saker:
1. Det är verkligen valår.
2. Det är VERKLIGEN valår.
3. Det är också nästan snart dags för lite semester innan valrörelsen drar igång.

Men först Almedalen och ända in i kaklet!

Mitt mål med veckan är att jag ska hinna träffa nya, intressanta människor. Knyta kontakter för framtiden. Inspireras och utmanas. Men framför allt: ha roligt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *