so live a life you will remember

Genom skratt och gråt. Genom kärlekar och vänskap som kommit och gått. Genom total lycka och sorg och allt däremellan. Det är egentligen svårt att förklara men jag växte upp med Avicii som en kompositörerna till det soundtrack som beskriver mitt liv. Och det är antagligen synonymt med de flesta i min generation. Vi har någon form av relation till Tim Bergling genom Avicii och den musik han skapade. 

Men det får i alla fall mig att tänka efter och stanna upp, fundera ett varv på det som är viktigt. På att göra saker man älskar, att tala om för människor runt omkring dig som är otroligt viktiga – att de är det också. Att vara snäll och omtänksam och allt det där. Det kan vara över för vem som helst imorgon, så lev ett liv du kan vara stolt över.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *