Très jolie

Vad ska jag säga egentligen? Livet i Bryssel är fantastiskt. Ni vet den där känslan av att ha hittat något som man är bra på och något som man tycker om att göra? Jag har den här. När jag får syssla med att bevaka politiken och påverka den. Fantastiskt, fantastiskt roligt.

Att sedan Bryssel bara är en fantastisk stad att bo i skadar ju inte heller. Och det finns alltid något att göra och som jag skulle vilja hinna göra. Utom på söndagar, eller då vill jag göra saker men det fungerar inte riktigt så här. Men tack vare ett gäng fantastiska nya vänner och några stycken som jag har känt ett tag så leker livet alltid ändå. Faktum är att jag känner mig rätt bortskämd. Mitt liv är ganska så perfekt just nu.

Och till en helt annan sak, igår avgick jag som vice ordförande för Moderata Studenter Göteborg. En förening som jag har varit en aktiv i sedan våren 2014. Jag skrev igår ett inlägg på Facebook om mina tankar kring att avgå:

“Idag avgår jag som vice ordförande i MST Göteborg. Och jag gör det från ett Bryssel som nu är hemma. Det är dags, till sommaren kan jag inte titulera mig som student längre och är man inte student ska man inte försöka driva studentfrågan och påverka kåren heller. Snedfördelning är aldrig bra och nya talanger ska ta över. 
Sedan 2014 har jag varit aktiv medlem i MUF Göteborg och det har varit en resa. En resa som inte hade varit möjlig utan att stöd och alla skratt tillsammans med tre golden girls  All kärlek, pepp och stolthet kring alla de fantastiska saker ni har åstadkommit, åstadkommer och kommer att åstadkomma! 

Att jag sedan genom Moderata Studenter har hittat vänner för livet, det är bara en galen bonus! Och ni vet alla vilka ni är (en del träffade jag senast igår). Så fortsätt bara vara så bra som ni är. Fortsätt med politiken, vik inte en tum från frihetsvärderingarna och så ses vi i en kampanjbuss vid nästa val!

Och har du frågor om EU:s agenda gällande skogspolitik? Ja, då är jag bara ett samtal bort!”

För det är så det känns. Jag är otroligt stolt över vad jag har kunnat bidra med under de här åren. Och speciellt till att profilera MST Göteborg nationellt. Men MST är nu ett äventyr vars resa har kommit till sin sista station för mig. Och det var dags att hoppa av tåget. Det finns andra saker jag kan lägga mitt engagemang på. Så på återseende, Moderata Studenter och Moderata Ungdomsförbundet Göteborg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *