1st week

IMG_7292

Inte riktigt kanske än, eller imorgon vid strax efter klockan 10 har jag befunnit mig på belgisk mark i en vecka. Och vilken vecka det har varit! Jag vet knappt vilken ände jag ska börja i mer än att det är en dröm. En dröm som har blivit verklighet.

Den här lördagen har spenderats i city med min kära intern-kollega på Mid Sweden och med två andra interns från VGR och Gbg stad. Så fantastiskt roligt att på en vecka redan ha ett nätverk och en umgängeskrets här. Det är otroligt! En reflektion på det hela är väl mer att det är så synd att vi inte är så här öppna mot varandra hemma i +46-land. Vi skulle behöva jobba på det rätt så mycket!

Kan väl också meddela att Bryssel levererade tipptopp idag. Strålande sol och tio grader! Och enormt bra shopping (sista helgen med crazy-rea här). Så imorgon är jag redo för att bara strosa runt i Ixelles och upptäcka det mysiga område som jag faktiskt bor i. Och så måste jag ju vara hemma också för att ta emot P, min nya housemate och vän sedan tidigare som ska göra ett internship på Region Värmland. Så allt börjar falla på plats!

Innan jag drog för nästan en vecka sedan fick jag en uppmaning av en fantastisk person: “Ta Bryssel med storm!”. Jag jobbar fortfarande på det men den här veckan har satt tonen till något stort! Och just det, jag är registrerad som lobbyist nu också. Uppenbarligen den coolaste titeln jag någonsin har haft.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *