Idoler

… förebilder, eller människor som bara inspirerar. Kalla dem vad du vill men jag är helt övertygad om att vi alla har minst en person som vi ser upp till. Oftast flera. Någon på det personliga planet. Någon på det professionella. Och är du i svängen som heter politik så har du garanterat någon eller några människor som inspirerar dig. Kanske var det även någon av dessa som var en del av anledningen till att du började engagera dig?

Jag kan checka av alla dessa rutor. Personer som inspirerar mig är allt ifrån min mamma till Zlatan. På listan finns också Margareth Thatcher, Jane Austin, pappa (naturligtvis!), mina syskon, Stella McCartney… alltså, det är verkligen en salig blandning människor. Här hittar man även Fredrik Reinfeldt, som är en stor anledning till varför jag ens tog steget och värvade mig själv till MUF och som jag kommer få höra tala på tisdag. Och så nuvarande partiledaren för mitt parti: Anna Kinberg Batra.

Och igår kväll så hände detta:

FullSizeRender-1

Så jag somnade en aning starstruck. Jag tycker att Anna är vår nästa statsminister och en person som jag verkligen ser upp till därför tycker jag att det är fantastiskt roligt att just hon vill följa mig på Twitter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *