”New year, new me” och så vidare

IMG_7238

Det har pratats om det och jag har varken dementerat eller bekräftat något. Men nu känns det väl ändå som att det är dags. Och jag har pallrat mig hem från fjällen så 4G-signalen är tillbaka på telefonen.

Igår var deadlinen för kandidaturer till MST Göteborg. En deadline jag inte har mött den här gången. För min del slutar styrelsearbetet här i just MST Göteborg. Främst för att jag inte kommer ha min plattform i Göteborg under det kommande halvåret och sedan för det lilla faktumet som stavas en masterexamen. Jag är klar med att benämnas som student och därför kommer jag nog heller inte kunna bidra till den politik som berör högskolan på samma sätt längre. Jag kommer inte vara en utav gräsrötterna inom just den här grenen längre. Och det är ju där min styrka finns.

Åren med MST har varit fantastiska. En hel rad fantastiska människor har tagit plats i mitt liv och jag har fått åka på så många roliga kampanjturnér, fantastiska utbildningar och givande årsmöten! (Tänker nog ändå hävda att när jag fick rocka dalmålet och värva lastbilschaffisar på P&L i regnponcho ändå har en speciell plats i mitt hjärta eller när min luftmadrass typ dog på kansliet i Kristianstad i somras…)

It’s been a wild ride, brukar det sägas och jag kan väl bara nicka och hålla med. Jag kommer naturligtvis fortsätta vara medlem i Moderata Ungdomsförbundet för jag tror på individens frihet. Men engagemanget kommer se annorlunda ut från och med nu. Och det är okej! Så vill du snacka politik med mig, face 2 face, så får du pallra dig till Bryssel och ja, det jag kommer ägna mig åt är egentligen det jag är bäst på: Att slå ett slag för att Sverige är så mycket mer än bara Göteborg och Stockholm. För det är det en kulla är bäst på.

Posted in MST
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *