Utbildningshelg

IMG_6937

Just nu sitter jag på ett café i Stockholm och försöker ta igen allt det där plugget jag borde ha gjort i helgen. Jag lever med min masteruppsats för tillfället och det är på riktigt en bebis som kräver uppmärksamhet 24/7. Men just den här helgen har jag struntat i det mer eller mindre.

Vad har jag gjort då? Som man kanske kan se på bilden så har jag och detta fantastiska gäng befunnit oss i Uppsala för Moderata Studenters höstutbildning Ultimatum. Även om det var mest vinter där. Det här är tredje (eller andra gången?) som jag har varit spenderat en novemberhelg på Ultimatum. Och det är på riktigt den bästa helgen på hela hösten! Alltid så inspirerande att få träffa våra systerföreningar, lyssna på strålande talare och få utbyta idéer. Fantastiskt bra är det!
Dessutom hade riksstyrelsen i år gjort ett alldeles fantastiskt jobb. Vilka stjärnor!

Däremot börjar det faktum att jag gick upp 03:45 igår ta ut sina spår och det kanske inte var optimalt med enbart 3 timmar sömn i natt. Men vad gör det om hundra år egentligen?

Helgen kan alltså sammanfattas med: Inspirerande. Sömnbrist. Glad. Peppad. Snö.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *