Politik, politik, politik

IMG_6902

År 1992, i mars, föddes jag. Det börjar bli ett tag sedan nu och mycket har hänt på den politiska arenan sedan dess. Inom en rad olika områden. Främst för att världen blir mindre (eller större beroende på hur man ser det) i och med globaliseringen. Just idag är en sådan där dag då allt kretsar kring politiken. Naturligtvis följer jag maratonsändningarna gällande presidentvalet och jag håller verkligen alla tummar för Hillary Clinton. Följ mig på twitter för uppdateringar under dagen och det gör du här!

Dessutom ska jag snart röra mig in mot universitetet. Även om det kan ta extremt lång tid idag tack vare snön. Det är som att Västtrafik inte riktigt har förstått att det blir snö och vinter varje år och får en chock när det händer… Allt är tydligen 15 minuter försenat idag. Men när jag väl kommer dit (om jag kommer dit) så ska dagen som vanligt handla om svensk migrationspolitik. Det är faktiskt bara två månader kvar tills masteruppsatsen ska lämnas in!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *